dimarts, 16 d’octubre del 2012

Reunió de la junta de l'AMPA; octubre del 2012

El passat 9 d'octubre es va dur a terme una nova reunió de la Junta de l'AMPA durant la qual es van tractar diversos temes:

Cal destacar, entre els temes tractats, l'organització per al cros del proper diumenge 21 d'octubre en el qual l'AMPA pariticipa activament en l'organització d'aquest esdeveniment. Així doncs, el dissabte 20 d'octubre, s'anirà a marcar el circuit del cors al camp de futbol vell, i el diumenge 21 d'octubre a partir de les 8 també hi serem per a donar un cop de ma en el muntatge final del cros.

Per altra banda es va debatre la possibilitat d'obrir l'escola els 12 d'octubre com a reinvindicació i oferir a pares i alumnes activitats alternatives. Aquesta proposta finalment no es va aprovar, ja que es considerava que era molt just de temps. Tot i això, es va acordar que de cara al 6 de desembre (dia de la constitució) es prepararien tallers i/o projeccions de pel·lícules a l'escola. (tot i que això caldrà acordar-ho amb mestresi ajuntament).

La Theresa i la Gemma també ens van explicar la proposta que han fet a la Biblioteca d'Olost, per organitzar activitats o tallers "estacionals". Us n'avancem un tastet:

Dia 30 Octubre: Conte de la Castanyera i fer panallets (Biblioteca): gratuit paga l’AMPA
Dia 23 Novembre: Tampons de patata.
Dia 12 Desembre: Tió reciclat
Dia Gener:
Dia Febrer:
Dia Març
Dia Abril: Sant Jordi

Per altra banda, es va comentar la possbilitat que la FAPAC ofereix en la formació de pares i mares. En aquest sentit, la FAPAC ofereix cursos, jornades i tallers a totes les AMPES que ho sol·licitin. S'acorda que a la propera reunió es decidirà si es fa algun tipus de xerrada o formació.

També s'acorda, donar suport a la xerrada que organitzen per al proper 18 d'octubre l'AMPA de l'escola bressol d'Olost.

Finalment, es proposa i s'acorda la celebració d'una recollida d'aliments pel proper dissabte 1 de desembre i fent-ho coincidir amb la recapte d'aliments del Fundació Banc d'Aliments

Finalment, es va proposar la data per a la següent reunió de junta que es farà el proper DIVENDRES 5 de NOVEMBRE A LES 21'30h a L'ESCOLA.

Podeu fer arribar les vostres aportacions, comentaris, dubtes inquietuds, etc a través d'aquest blog, o bé escrivin a l'adreça de correu: ampa.terranostra@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada