divendres, 21 de desembre del 2012

Recollida d'aliments i de joguines


 La recollida d'aliments i joguines continua! Podeu portar aliments i joguines fins el divendres 14 de desembre! Per altra banda, ja hi ha les dades bàsiques a nivell de Catalunya del Gran Recapte d'Aliments organitzat pel Banc d'Aliments.A nivell general, hem aconseguit recollir 1.700.000 kg d’aliments bàsics per a qui més ho necessita d’aquí. Són milers de toens d'aliments que en els propers dies es començaran a repartir entre les més de 700 entitats beneficiàries del Banc dels Aliments, que els faran arribar a les més de 200.000 persones a les que atenen cada mes.En el cas de la recollida d'aliments de l'escola, aquests aliments es duran directament a Caritas de Prats de Lluçanès.

NOTA: El divendres 14 de desembre es va donar per acabada la recollida de joguines i aliments promoguda per l'AMPA Terra Nostra amb el suport del Banc dels Aliments i Càritas de Prats.

I el dilluns 17 de desembre ja van venir els voluntaris de Càritas de Prats a carregar els aliments i joguines recollits a l'escola. En total s'han recollit 535Kg d'aliments i un volum considerable de joguines!

Moltes gràcies a totes les persones que d'una manera o altra han col·laborat en aquesta recollida d'aliments!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada