diumenge, 14 de juny de 2015

COMIAT


Des de l’Ampa Terra nostra volem fer lliurament d’un petit obsequi als alumnes de 6è. Serà un record més dels molts que s’emportaran del seu pas per aquesta escola.
Samarreta disseny exclusiu fet per Dolors Altarriba.
Per a alguns de nosaltres avui és un dia especial, no només acomiadem els nostres fills de 6è sinó que també tanquem una llarga etapa de relació amb l’escola. Una relació que va començar fa molts anys, quan hi vam portar per primera vegada els nostres fills grans.
Hem de dir que ens sap greu que això s’acabi. Hem viscut l’escola de molt a prop, hem compartit moltes experiències i vivències durant  anys. Hem tingut la sort d’haver gaudit d’ aquesta escola, tant de les increïbles instal·lacions i equipaments com de l’equip de mestres, encapçalat per la directora, la Montse. Els alumnes de 6è i també els pares que avui tanquem aquesta etapa marxarem carregats de bons records i moltes experiències positives i això és molt bo.
Gràcies Montse i tot l’equip de mestres i personal docent per la feina ben feta i també per l’ajuda, col·laboració i bona entesa que sempre hi ha hagut amb l’Ampa.
Des de l’Ampa també volem agrair  a tots els pares el vostre suport. La veritat és que tots plegats ens ho heu posat molt fàcil i ha estat un plaer poder treballar des de l’Ampa per a tots els alumnes de l’escola tenint sempre al costat a les mestres i el suport  de l’Ajuntament.
Aprofitem per recomanar viure aquesta experiència als qui encara no ho heu provat i també a repetir-la els qui ja l’heu viscuda. Aquest any deixarem l’Ampa  4 persones, caldrà una renovació important i des d’aquí us volem animar a participar, a tenir la satisfacció de col·laborar amb l’escola pel bé dels vostres fills. Als qui encara us queden anys per viure l’escola Terra Nostra, aprofiteu-los mentre pugueu perquè arriba un dia que això s’acaba. Nosaltres ja hi hem arribat.
En representació de l’Ampa volem agrair-vos a tots  la vostra assistència avui, per fer costat als de 6è en el seu comiat i per animar els artistes que actuaran aquesta tarda.


Ampa Terra Nostra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada