divendres, 23 de novembre del 2012

Reunió de la junta de l'AMPA: novembre del 2012

El passat 16 de novembre la junta de l'AMPA es va reunir de nou per tal de tractar diversos temes que hi havia pendents:

El principal punt a tractar va ser l'organització de la Torronada solidària que es durà a terme el proper dissabte 1 de desembre. En aquest sentit, aquesta recollida d'aliments s'emmarca dins el gran recapte que organitza el banc d'aliments per aquests dies; i els aliments que se'n recullin aniran directament a Càritas de Prats que actualment és l'entitat que col·labora amb el Banc d'Aliments al Lluçanès. També es va decidir que es tornaria a fer al gimnàs de l'escola i es va contactar amb l'Ivan Iglesias per tal que colaborés en la dinamització de l'acte amb jocs i malabars. Per altra banda, es va proposar la possibilitat que enguany es fes recollida de joguines i un cop feta la pregunta a Càritas, s'ha decidit que també es farà recollida de joguines.

Un altre tema a tractar va ser si s'obriria l'escola el dia 6 de desembre per fer-hi el taller de tions de Nadal, però finalment s'ha desestimat per problemes d'agenda.

Tal i com es fa cada any, des de l'escola ens han proposat col·laborar en la festa de Nadal de l'escola amb l'esmorzar i el tió i s'aprova la proposta.

Altres temes que es van tractar va ser la venda de loteria, que encara es pot vendre fins després del pont, el control econòmic del cobrament de quotes, la proposta de data per a la festa de fi de curs, que es fixa en el 15 de juny, i la proposta del següent taller de construcció de tions els dies 4 i 11 de desembre.

S'acorda que en Xevi passarà l'acta als membres de la junta i enviarà la circular de crida per a la torronoda 2012 a tots els pares de l'escola així com a l'ajuntament per a què en facin difusió pel poble.

Finalment es va acordar que la data de la següent reunió serà el DILLUNS 10 DE DESEMBRE a dos quarts de deu del vespre a l'escola.


Podeu fer arribar les vostres aportacions, comentaris, dubtes inquietuds, etc a través d'aquest blog, o bé escrivint a l'adreça de correu: ampa.terranostra@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada